— Anya munkába megy —

Tanácsok, ötletek, példák a munka világába visszatérő anyukáknak! 

... illetve bármely hölgynek, aki szeretne munkába állni, vagy munkát váltani! Sőt nem csak anyukáknak, hanem apukáknak is!

 • Először a nők munkaerő-piaci helyzetét nézzük át nagyon röviden.
 • Aztán részletezzük, hogy mi nők miért vagyunk remek munkaerők (ezzel az önbizalmunk is nőni fog, illetve kapunk néhány remek indokot, amit majd az önéletrajz írás, illetve a személyes interjú során felhasználhatunk)
 • Aztán arról is lesz szó, hogy hogyan kezeljük a félelmeinket a munkába állás, a munkakeresés előtt. Miket kell megtennünk, miket kell végiggondolnunk, mielőtt elkezdjük ezt az egész folyamatot, hogy ne rémálomként emlékezzünk majd vissza évek múlva erre az időszakra. Néhány megfontolandó ötlet, hogy minden szerepünkben meg tudjunk felelni a kihívásoknak.
 • Majd nekilátunk a munkakeresésnek, mely legelső pontja, hogy végig gondoljuk, hogy mik a céljaink a munkavállalással, milyen motivációink, vágyaink, céljaink vannak, és ebből milyen konkrét tervek állhatnak össze. Ezt a lépést sokan kihagyják, pedig nagyon fontos, ha tényleg olyan munkát szeretnénk, ami nekünk, a családunknak és a jövőbeli terveinknek is megfelel.
 • Hol és hogyan keressünk nekünk való munkát?
 • Majd jön az önéletrajz megírása, testre szabása. Milyen a jó önéletrajz, a Tiéd jó-e arra a munkahelyre, ahova pályázni szeretnél?
 • Hogyan készüljünk fel konkrétan egy interjúra, és mikre figyeljünk az interjú folyamán? Hogyan öltözködjünk, viselkedjünk, miket kérdezzünk meg?
 • és a célba érés, amiért eddig dolgozunk, az új munka és az új karrier elindítása.

Life coaching 1 alkalom

1 alkalmas, személyes, vagy online coaching, életvezetési tanácsadás az élet bármely területén (magánélet, munka, kapcsolatok, stressz, stb.) 1x80 perc Life coaching Coaching folyamata, ára

10.000 Ft

Online Life coaching 5 alkalom

5 alkalmas, személyes, vagy online coaching, életvezetési tanácsadás az élet bármely területén (magánélet, munka, kapcsolatok, stressz, stb.) 5x80 perc A több alkalmas coaching lehetőséget ad arra, hogy ne csak egy problémán dolgozzunk, hanem az élet több területét is érintsuk és öszzefüggéseiben lássuk a fejlesztendő területeket.  Life coaching Coaching folyamata, ára

40.000 Ft 50.000 Ft

Life coaching 5 alkalom

5 alkalmas, személyes, vagy online coaching, életvezetési tanácsadás az élet bármely területén (magánélet, munka, kapcsolatok, stressz, stb.) 5x80 perc A több alkalmas coaching lehetőséget ad arra, hogy ne csak egy problémán dolgozzunk, hanem az élet több területét is érintsuk és öszzefüggéseiben lássuk a fejlesztendő területeket.  Life coaching Coaching folyamata, ára

50.000 Ft

AstroCoaching tanácsadás

Egy alkalmas Asztrológiai jellem, temperamentum elemzés a hozott kérdés, probléma tükrében. A következő lépések megtervezése, feladatok meghatározása. 90 perc  (online, vagy személyes)

10.000 Ft

  Családod van, és újra szeretnél munkába állni?               Nem tudod, hogy hogyan kezdj neki?                      Vagy már próbáltad, de nem megy?      Akkor töltsd le ingyen, ezt a több, mint 30 oldalas                       anyagot és kezdj neki!                        A letöltéshez csak regisztrálnod kell!

  Szeretnél regisztrálni és letölteni a munkafüzetet?

  — Az ingyenes munkafüzet mellé kapsz még egy ajándékot! —

  Ha regisztráltál és elolvastad a munkafüzetet és még van kérdésed,

  • vagy úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, hogy kiválaszd, hogy merre indulj, milyen munka való neked?
  • esetleg van egy álmod, egy különleges munkakör, vállalkozás indítása, de tanács kellene, hogy hogyan és mikor kezdj bele?
  • vagy szeretnéd, ha közösen átdolgoznánk az önéletrajzodat
  • vagy szeretnél az állásinterjúra felkészülni
  • vagy több helyről is pozitív választ kaptál és segítség kellene, hogy melyiket válaszd, hogyan döntésnél!

  akkor fele áron a Tiéd lehet még egy online karrier tanácsadás is!

                                                   Ne hagyd ki a lehetőséget!

  Hallgasd meg riportunkat a  női karrier és család témájáról