— Bach virágterápia —

Bach doktor szerint nem csapásnak kell venni a betegséget, hanem figyelmeztetésnek, ami lehetőséget ad a fejlődésre. A betegségeink célja hogy rávilágítson, nem az utunkon járunk. Az esszenciák segítenek, hogy a lelkünk egyenesbe jöjjön, és az élet eseményeit a maga valóságában éljük át, ne reagáljuk túl, vagy éppen letargikusan. A normális kerékvágásból kizökkent lelkivilágunkat segíti helyretenni ez az egyszerű, a saját erőink aktivizálásával dolgozó gyógymód.

Felhasználási területei:

• Lelki nehézségek: bizonytalanság, önbizalomhiány, félelmek, magányosság, szomorúság, türelmetlenség stb., nagyon hatékony pánikbetegség és szorongásos problémák kezelésénél

• Stresszhelyzetek, életkrízisek: párkapcsolati problémák, iskolai, tanulási nehézségek, munkahelyi problémák,

• Segít és erőt ad életünk nagy eseményeinél, pl.: amikor vizsgára készülünk, költözünk, új munkahelyre megyünk, házasságkötésnél;

Hirtelen trauma, baleset, műtét, közeli hozzátartozó elvesztése esetén is segít

• Pszichoszomatikus betegségek: asztma, álmatlanság, szexuális zavarok, emésztőszervi panaszok, bőrbetegségek, allergiák, magas vérnyomás stb.

Gyerekeknél: szorongásos tünetek (bepisilés, körömrágás, stb.), félelmek, tanulási nehézségek, beilleszkedési zavarok, magatartási problémák, stb.

Hatékonyan támogatja más terápiák gyógyhatását is!

A beszélgetés alkalmával és a Bach virágkártyák segítségével kiválasztjuk a 38 virágeszencia közül azokat, melyekből elkészítem a keveréket. Ebből napi 3x4 csepp formájában kell a szánkba csepegtetni. A virágeszenciák hatására beindul egy lelki gyógyulási folyamat, amely különböző reakciókat válthat ki belőlünk. Ezek függenek problémáink jellegétől, személyiségünktől.

Bach-virágterápia és az esszencia elkészítésének ára: 5.000.-