— Business coaching —

A business coaching esetében a kliensek főleg az üzleti szférából érkeznek és egy, vagy több ott kialakult probléma megoldásában, esetleg az ahhoz szükséges készségeik fejlesztésében kérnek segítséget.

Ide tartozik az executive coaching, amely a (felső)vezetőkkel történő munkát jelenti, mely során a szakmai, szervezeti célokat összehangoljuk az egyéni célokkal a siker érdekében, ill. a skill coaching, amelynek során a vezetőknél az egyéni alapkészségek fejlesztése történik.

A coaching teljes mértékben testre szabott, megoldás orientált eszköz, előre megállapodott időkereten belül törekszik a közösen elhatározott célok megvalósítására, az ügyfél kezdeményezőképességére, elkötelezettségére támaszkodva. A folyamat során az ügyfél ötleteit, meglévő erőforrásait használjuk a konkrét probléma megoldására.

Vezetőnek lenni nagy kihívás, és sok tanulás és tapasztalatszerzés szükséges hozzá, hogy hatékonyan és sikeresen irányíthass egy céget, embereket, projektet. Épen ezért a business coaching legfőbb területei az önbizalom, önismeret növelése, a vezetői stílus kialakítása, a Personal Branding, karrier tervezés, kommunikáció, konfliktuskezelés; döntés, delegálás, motiválás, időgazdálkodás, burnout, stresszkezelés, a munka és a magánélet egyensúlyának megőrzése. 

Továbbá a felmerülő problémák és feladatok megoldásához szükséges készségek képességek kialakítása és a motiváció fenntartása csak személyre, cégre, cégkultúrára szabottan lehetséges. Várom jelentkezésedet, hogy minél hamarabb elkezdhessük a munkát!