— Coaching folyamata és ára —

A coaching folyamaton általában a problémától, elakadástól függően, 3-5 alkalomból álló, és maximum 10 alkalmas beszélgetés sorozatot értünk.

Természetesen ettől el lehet térni, előfordulhatnak olyan helyezetek, hogy akár már az első, vagy második alkalommal sikerül elérni a kitűzött célt. Ez függ a feladat komplexitásától is, mely esetben részfeladatonként is haladhatunk.

  • A konzultációk 60-80 percesek
  • Hetente vagy kéthetente az irodámban vagy online (skype-on)

A coachingban mindenkit a saját problémájának legjobb gyógyítójának tekintünk; így az én feladatom az, hogy ezt a blokkolt tudást feloldjuk, és a belső erőforrásaidat aktiváljuk.

  1. Az első helyzetelemző, problémafeltáró ülésen megismerkedünk és "lefektetjük a szabályokat, megkötjük a szerződést". Kijelöljük az elérendő célt. Aztán megvizsgáljuk a jelenlegi helyzetet. Hogy pontosan mi fog történni a továbbiakban? azt még nem tudom, hiszen közösen haladunk majd, és tőled függ, hogy meddig jutunk el.                                                                                                            Én kérdéseket teszek fel, bíztatlak a fantáziád, kreativitásod használatára, megbeszéljük, hogy miből kell több, vagy kevesebb az életedbe, mit kellene megtanulnod még, lehet, hogy valami kis csavart, vagy provokációt is alkalmazok, hogy kimozdítsalak a megszokott kerékvágásból, kibillentselek a komfort zónádból.                                                                                                                                        A találkozók között személyre szabott, gyakorlatias házi feladatot kapsz.
  2. A második találkozó során megbeszéljük, kielemezzük a gyakorlati feladat tapasztalatait, sikereit, esetleges nehézségeit. Az elért eredményeket megerősítjük, a problémás területeken ismét közösen dolgozunk.

Minden további találkozás célja a változás megállapítása, és hozzájárulás ennek a fenntartásához, egészen addig, amíg a megoldást el nem érjük!

A coaching alkalmak ára: 10 000 Ft 

Az első találkozás végén megállapodunk a célokról, az ülések számáról! 

Csak akkor szükséges fizetnie, amennyiben elégedett!

Közösen kedvezményes csomagárban is megegyezhetünk, ha több alkalmas coaching folyamatra van szükség.