— Életmódváltás, fogyókúra, leszokás —

 Életmódváltás, fogyókúra, leszokás függőséget okozó szerekről, szokásokról

Az egészség nem stabil, állandó állapot, hanem egy bonyolult, dinamikusan változó egyensúlyi folyamat, amelyben az egyén folyamatosan alkalmazkodik a belső és a külső környezet változásaihoz, hogy fenntartsa a jólét állapotát, a harmóniát.

Az egészség megőrzése nem történik egyszerűen magától, hanem az egész élete során állandó tudatos tevékenységet, egészségtudatos magatartást, és életmódot igényel. Az egészség a mindennapi élet forrása, lehetővé teszi minden ember számára a sikeres, örömteli életet.

A jó életminőség, teljesítőképesség és életöröm eléréséhez sokféle dolgot kell egyensúlyban tartani: 

  • A testi egészségünket, mozgás, táplálkozás, légzés segítségével. 
  • A szociális egészségünkért a családi, baráti és munkahelyi kapcsolatainkat kell jól ápolni. 
  • A pszichikai egészségünk alapjait a bizalommal teli gondolkodás, érzések és cselekvés összhangja, és az egzisztenciális egészségünk megtartása adja. 

Ismernünk kell az életünk értelmét, értékeinket, erőforrásainkat, motivációinkat, hogy kiteljesedett, egészséges életet élhessünk!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha azt mondod, hogy a cigi, az ital, a tábla csoki, vagy a játék nélkül nem tudsz élni, elhiszem!

De ha azt mondod, hogy keressünk valamilyen más eszközt, ahhoz, hogy az élet gondjaival, problémáival megküzdhess, és más módon keresd a boldogságot, biztonságot, szívesen segítek!

Segítek tisztázni, hogy mi az, ami miatt nem vagy elégedett a jelenlegi életmódoddal, állapotoddal, mi az, ami zavar, min szeretnél változtatni és miért. 

Elképzeljük, hogy hogyan változna, miben lenne más az életed, ha életmódot váltanál, és ennek milyen előnyei és hátrányai lennének a számodra és ez hogyan változtatná meg a mindennapjaidat! Sokféle módszer, technika segítségével támogatlak, hogy lefogyj, leszokj, vagy visszanyerd egészségedet,  teljesítőképességedet, önbecsülésedet. Gyere és kezd el most, egy napot se várj!