GPSystem SelfCoaching

A self coaching  a fejlődést jelenti, az önsegítést, önfejlesztést, önmagunkkal való belső párbeszédet. Ezzel a módszerrel megoldhatjuk életünk problémáit, változtathatunk a viselkedésünkön, hozzáállásunkon és segít, hogy könnyebben elérhetjük céljainkat.

A self coaching szinte mindenre használható! A legtöbb problémára, a fogyókúrától kezdve, a párkapcsolati, vagy karrier gondokon át az életed céljának megismeréséig ad módszert, technikát. A coaching testreszabott eszközkészlettel, erőforrásokkal, megoldásokkal és perspektívákkal dolgozik. Sokan és sokféle módon tesztelték őket, és sikeresen bizonyítottak az élet minden területén

Manapság sokak lába alól csúszik ki a talaj - tele vannak bizonytalansággal és szorongással, nem tudják hogyan éljék az életüket. Keressük a lelki egyensúlyuk helyreállításának lehetőségeit és ehhez szeretnék neked ötleteket adni, melyekkel segítek újragondolni és újraindítani az életedet. Segítek, hogy ne csak elszenvedője, hanem alakítója legyél az életednek, még ezekben a nehéz időkben is!

Legyél önmagad coacha és valósítsd meg álmaidat a segítségemmel!

Kíváncsi vagy a 30 napos kihívásra? 

Kattints a képre!

Csatlakozz hozzánk, legyél a saját coachod!

A self coaching tapasztalataira épülő 100 lépéses kihívás egy új típusú segítség/fegyver az élet harcainak megvívásához.

Kattints ide és tudj meg többet az ingyenes, online elérhető programról. Vele képes leszel külső segítség nélkül továbbhaladni a céljaid felé, és a kérdések megválaszolása, a feladatok megoldása után, azonnal fel tudod használni a megszerzett tudásodat a magánéletben és a munkában egyaránt!

Menj el egy coach-hoz, vagy inkább legyél önmagad coacha?

A válasz számos tényezőtől függ. Megengedheted-e magadnak anyagilag? Mennyire nagy az elakadásod, a problémád? Próbáltad-e már megoldani és milyen sikerrel? Mekkora támogatásra van szükséged? Vannak-e a környezetedben olyan emberek, akik segítségét kérheted és meg is kapod?

Aztán kérdezd meg magadtól, hogy elég fegyelmezett és elkötelezett vagy-e ahhoz, hogy saját coachod legyél, ugyanis a self coaching, vagyis az önsegítés nem könnyű feladat.

A válaszodtól tedd függővé a döntésedet! De legyél nyugodt, mert a coaching bármelyik módszerét választod, ugyanazt a célt érheted el vele azaz változtathatsz az életeden.
Tehát mindegy, hogy melyik opciót választod, mind a kettő nagyszerű ötlet! Csak vágj bele és tedd meg az első lépést!
Fontos hogy nyitott legyél, legyen benned kitartás és legyél elég erős és bátor ahhoz, hogy szembenézz önmagaddal!
Bármikor, ha elakadnál a munkában, vagy úgy érzed, hogy nagyon mélyen felkavar, megérint egy-egy téma, feladat, akkor feltétlenül hívj fel! Most fél áron tudok segíteni neked, ha elakadtál!

Újratervezés 30 napos kihívás

Tanuld meg és alkalmazd a gyakorlatban a self-coaching módszereit, eszközeit, így valódi változásokat hozhatsz az életedbe. Nagyobb felelősséget vállalhatsz a kapcsolataidért, környezetedért, a karrieredért és a pénzügyeidért. 

Fektess be időt, energiát, odafigyelést magadba, és az életedbe!

A self coaching alapokra épülő Újratervezés 30 napos kihívás program könnyen követhető, lépésről lépésre vezet. Nem egyszerű mert ki kell lépned a komfort zónádból, és új viselkedést, és gondolkodásmódot kell kipróbálnod. De hidd el, ahogy változol, a világod is változni fog körülötted. Az új módszerek alkalmazásával, sokkal több lehetőséged, eszközöd lesz a mindennapok harcainak a megvívásához!

Ingyenes önismereti és önmenedzselési program! Vedd kezedbe az életed irányítását! Nincs mit vesztened, vágj bele, kezdd el ezt az önfelfedező, önsegítő kihívást!

Te is régóta gondolkodsz azon, hogy szívesen részt vennél egy önismereti tanfolyamon vagy elmennél egy coach-hoz, pszichológushoz, de valahogy sosincs rá időd, vagy pénzed?

Szeretnél jobban rálátni az életedre, kezedbe venni az irányítást? Jól jönne egy kis inspiráció és szakmai segítség? 

Akkor neked ajánlom ezt a programot! Most ingyen kipróbálhatsz egy olyan új technikát, mely könnyen és játékosan segít neked az önismeret, önfejlesztés folyamatában.

Munkám során sok emberrel találkoztam és beszélgettem, és a tapasztalataim alapján állítottam össze ezt a programot! Rengeteg gyakorlat és önismereti feladat van a kihívások között. 

Úgy látom, hogy ügyfeleim nagyon szeretik, hogy a tanultakat, tapasztaltakat azonnal felhasználhatják és átültethetik a mindennapok gyakorlatába.

Tudom, hogy nincs mindenkinek lehetősége arra, hogy személyesen eljöjjön hozzám egy 5-10 alkalomból álló coaching folyamatra. Éppen ezért szeretnék most kedveskedni nektek ezzel az online lehetőséggel. Ezzel a módszerrel nem számít a távolság, az időhiány, vagy egyéb anyagi korlátok! 

Csatlakozz hozzánk, legyél a saját coachod!

Tapasztalatom szerint az életünkben vannak olyan időszakok, amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben, viszont időnként vannak olyan periódusok is, amikor kizökkenünk az egységből. Ilyenkor jó, ha az ember elkezd dolgozni önmagán! Ezt megteheted külső segítséggel, egy coach-csal, pszichológussal, trénerrel is, de ha nem túl nagy az elakadás, akár önmagad is dolgozhatsz önmagadon.

Ezt a módszert hívjuk self coaching-nak. Ha lefordítjuk ezt az angol kifejezést, akkor az alapján önmagunk segítői, belső támogatói lehetünk. Saját magunk finomhangolásához, az utunkon való elinduláshoz ez egy nagyon hatásos módszer.

— Itt az ideje, hogy kilépj életed szürke zónájából! —

A self coaching egy remek eszköz ahhoz, hogy jobban megértsd, megismert önmagadat. A testileg-lelkileg egészséges embereknek legtöbbször nincs is másra szüksége. Ha ezen kívül megvan a hited önmagadban, és abban, hogy tudsz változtatni a dolgokon, a körülményeken és persze önmagadon, akkor a self coachingot neked találták ki!

A self coaching nem helyettesíti teljesen a profi coachingot, de megteremti az alapjait a fejlődésnek.

Bármikor elkezdheted a változást, a céljaid kitűzését, önmagad fejlesztését! Az ügyfeleimnél úgy látom, hogy leginkább Újévkor, a születésnapjukon keresnek meg, vagy amikor valamilyen nagy változás - általában valamilyen negatív dolog, csapás, tragédia - történik az életükben. (válás, betegség, munkahely elvesztése, stb...) NE várd meg, kezdj bele most azonnal!