— Horoszkóp navigáció —

Az asztrológia, több ezer éve, az önmegismerés egyik leghatékonyabb eszköze, mely lehetővé teszi, hogy személyesen kapcsolódjunk a belső lényünkhöz. Az asztrológia segítséget nyújt ahhoz, hogy mélyebben megértsük tudatos, vagy tudatalatt működő lényünket, energiánkat és befolyásoljuk őket. Az asztrológia segít megértenünk életcélunkat és lehetőségeink teljességét, segít kilépnünk a komfortzónánkból, hogy felfedezhessük magunkat és a világunkat.

Az asztrológiai képletét - előtanulmányok nélkül- az emberek többségének nem könnyű megértenie. Ezért hoztam létre ezt a gyakorlati rendszert, mely segít kézzelfoghatóan megjeleníteni, az asztrológia szimbolikus objektumait: a bolygókat, jegyeket, házakat és fényszögeket.

Ez a módszer az archetípusokon és a csoport tudaton alapszik. Meggyőződésem, hogy az asztrológia gyakorlásának ez a módja hozzájárulhat ahhoz, hogy átérezzük és megértsük a belső mozgatórugóinkat, elakadásainkat, legyen az magánéleti vagy szakmai nehézség, vagy konfliktus. A Dimenzió horoszkóp navigációval a különböző elakadások feltérképezhetőek és a módszer segítségével ezek a problémák oldásra kerülnek.

A Dimenzió horoszkóp navigáció az asztrológiai képlet alapján történik és többek között segít a következő helyzetekben, feladatokban:

 • megérteni és elfogadni a személyes növekedési lehetőségeinket
 • térben ábrázolva jobban átlátjuk a különböző kapcsolataink (szülők, testvérek, párkapcsolat, gyerekek, stb...) és megértjük, hogyan támogatják vagy hátráltatják az életutunkat
 • megismerni a szakmai profilunk a személyes kiteljesedéshez
 • felismerni, hogy melyek azok a mérgező minták, amelyek megakadályozzák az önmegvalósítást
 • észrevenni az ismétlődő szokásainkat és azt, hogy hogyan szolgálnak, vagy hátráltatnak minket
 • kilépni az ismétlődő életszituációkból, más megoldásokat keresni
 • megtalálni helyünket az életünkben, munkánkban, kapcsolatainkban

Tehát támogat minket az önmegismerésben, a célállításban és megvalósításban és a spirituális fejlődésben és a lelki kiteljesedésben.

A Dimenzió horoszkóp navigáció menete:

 • A megadott születési időpont és hely alapján elkészítem a horoszkóp ábrát
 • A főszereplő-kérdező konkrét kérdésére keresünk megoldást. A muka során a hogyan és miért kérdésekre keressük a válaszokat, pl.: Miért választok, mindig rossz párt? Hogyan tudom rendezni a kapcsolatomat a szüleimmel, gyerekeimmal, kollégáimmal...? Miért érzem rosszul magam a munkahelyen? Hogyan kerülhetem el az álandóan visszatérő betegségemet (herpesz, felfázás, migrén...)?
 • Feltett kérdés megválaszolásához szükséges szimbólikus bolygókat, jegyeket, házakat a térben felálltjuk a többi résztvevő segítségével.
 • Kezdődhet a játék, azaz a szívünket és az elménket megnyitva hagyjuk, hogy belehelyezkedjünk a szerepekbe, engedjük, hogy beinduljon a problémafeltárás dinamikája
 • A jobb megértéshez, átérzéshez a főszereplő-kérdező beléphet a különböző archetipikus szerepekbe, megkeresheti a helyét a rendszerben, rendet rakhat, bocsánatot kérhet, feloldozhat, befogadhat, stb.
 • A különböző imaginációs, meditatív és pszichodramatikus eszközök segítségéval a feloldhatjuk a meglévő problémát, rádöbbenhetünk a rossz beidegződéseinkre. A cél, hogy a megértés, elfogadás után később se történjen "visszarendeződés", azaz ne essünk vissza a korábbi hibás problémamegoldó sémáinkba.

A Dimenzió horoszkóp navigáció lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, milyen a személyiségünk felépítéseés hogyan tudjuk a született képességeinket, adottságainkat a legjobban felhasználni, ez által drámai módon, rövid idő alatt megváltoztahatjuk életünket.

Téged is vár egy csillagüzenet a csoportos Dimenzió horoszkóp navigációval.

Ha szeretnél résztvenni a programban kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot! 

Ha bármilyen kérdésed van, írj, vagy hívj a +36-30-2355-550 számon!
Várom a jelentkezésedet!

Lehetőség van egyéni horoszkóp navigációt is kérni, ha nem szeretnél mások előtt megnyílni!