A tudatos hit kontra a Valóság!

2018.11.03

A kineziológiai oldás során izomtesztelést használunk...és miért nem "csak kérdezünk"?

Sajnos az egyenes kérdés nem garantálja az egyenes választ. :-(

A tudatos reagálások annak az igazságnak a nevében szólnak, amit tagadtunk és lenyomtunk a tudatalattinkba. Behatárol bennünket az, hogy mit VÁLASZTUNK az emlékeink közül és hogyan választjuk ki azt, amire emlékezünk. Tudat alatt megtervezzük a válaszainkat, hogy "olyan tökéletesnek tüntessük fel magunkat, amennyire csak lehetséges", az aktuális hitrendszerünknek megfelelően.

Egy igazán egyenes, becsületes válasz magába kell, hogy foglalja mindazt, amit a Tudat hisz és amit a Tudatalatti tagad a múltbeli félelmek, fájdalmak és fájdalomtól való félelem miatt. Az egyenes, becsületes válasz fel kell, hogy ölelje az élettapasztalatunkat a fogamzástól mostanáig. 

Hitrendszerünk uralja a Tudatunkat. Azon alapul, hogy "tökéletesnek kell lenni és eszerint kell cselekedni". Amit hinni akarunk, lehet, hogy nem az, amit igazán hiszünk. 

Mi van, amikor a tudatos hitünk egyenes ellentétben áll a sokkal erősebb valósággal?

A tudatos hitre egy példa: azt gondolom, hogy "Keményen dolgozom, hogy előre haladjak". Mi van, hogyha tudatalattink azt mondja: "a világ ellenem van", vagy "a pénz nem boldogít", vagy "olyan vagyok, mint apám, neki sohasem volt elég pénze"? Mi történik, amikor a Tudatos és a Tudatalatti ilyen ellentmondásba keveredik? Önszabotázs, határozatlanság, bukás és zavarodottság.

Ez az oka, hogyha csak tudatosan tisztázunk valamilyen problémát, nem fordul semmi jobbra. Ezért van szükség arra, hogy izomtesztelést végezzünk mind a két karon és ezáltal mind a két agyféltekét aktiváljuk, hogy értékelni tudjuk az EGÉSZ reakcióját. Így kizárhatjuk, hogy a jelenlegi hitrendszerünk befolyásolja a kérdésekre adott válaszunkat.

Three In One Concepts- Gordon Stokes-Daniel Whiteside