Miért készítettem el neked ezt a programot?

2020.01.09

Life és Business coach, tréner, életvezetési tanácsadó és kineziológusként dolgozom már több mint egy évtizede. Segítek az embereknek, hogy jobban megérthessék önmagukat és a világukat, hogy az életük bármelyik területén sikereket érhessenek el, az egészségi állapotuktól kezdve a spirituális céljaik megvalósításáig.

A munkám során sok emberrel találkozom és az ő problémáik ihlettek arra, hogy elkészítsem ezt a 100 napos kihívást. A programban előforduló kérdések és gyakorlatok szinte minden ügyfelemnél rendszeresen felmerültek a tanácsadások alkalmával. 

Amikor megválaszolták a kérdéseket, és kipróbáltátok a gyakorlatokat, hatékonyan tudták a mindennapjaik során alkalmazni az újonnan tanultakat. Ugrásszerűen nőtt az önbizalmuk, az önértékelésük és sokkal könnyebben tudták megvalósítani a szükséges nagy változtatásokat az életükben, és továbblépni, elengedni azokat a számukra már nem hasznos dolgokat, melyek akadályozták őket a boldogabb, kiteljesedettebb élet felé vezető úton. munkám.

Sajnos nem nem minden ember engedheti meg magának a coachot, nekik ajánlom ezt a 100 Step Challenge programot, mely a coaching alapelveire épül és most teljesen ingyenes! 

Amikor úgy érzed, hogy elég volt a túlterheltségből, a frusztrációból, gyere és próbáld ki ezt a módszert. Kezd el a 100 STEP CHALLENGE technikát! 

Ha később mégis úgy döntesz, hogy itt az idő egy jó beszélgetésre, ha szükségét érzed, hogy egy profi szakember segítsen, tovább lendítsen, jelentkezz be hozzám!

Várlak és segítek neked a coaching erejével! 


Hogy egy ilyen 100 lépéses kihívást hányszor kell elvégezni egy embernek az élete folyamán? Valószínűleg többször is, hiszen olyan gyorsan változó világban élünk, amihez feltétlenül szükséges, hogy mi is változzunk, alkalmazkodjunk! Tehát lehet, hogy később vissza kell még térned és kipróbálnod ezt, vagy egy másik módszert.