— Life coaching — 

Életvezetési tanácsadás

Az életvezetési coaching során támogatlak és ösztönözlek, hogy találd meg belső erőforrásaidat, higgy magadban, és a személyes céljaid elérésével, önbizalmad és önbecsülésed növelésével fejlődj. 

 Akkor ajánlom neked ezt a módszert, ha az életed bizonyos szakaszában elakadtál és nem tudsz tovább lépni, ha érzed a változás szükségességét, de egyedül nem tudod megtenni. A life coaching során az életed bármelyik, vagy akár minden területét érintjük.

A kiteljesedett, sikeres élet arról szól, hogy hogyan használod a tehetségedet, eddigi életed tapasztalatait, tanulságait. Az életcél megtalálása segít neked teljesebb életet élni, egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között, pozitív jövőképet kialakítani.

Sokszor nem a saját értékeink figyelembe vételével élünk és hozzuk meg döntéseinket. Kompromisszumokat kötünk, feladjuk, beletörődünk, arra alapozunk, amit mások mondanak, akarnak.

Ha érezni akarod, hogy te választasz, nem csak reagálsz a körülményekre; ha az önszabotáló félelmeidet félretéve elindulsz és cselekszel, akkor én támogatlak ezen az úton, egy sikeresebb és boldogabb jövő felé!