— Női Karrier Kalauz —

Az elmúlt időszakban fokozott figyelmet kaptak a nők! A családos dolgozó nők helyzetének javítására többféle szervezett segítség, támogatás indult több, kevesebb sikerrel. Úgy gondolom, hogy az alkalmankénti segítség, jótékonykodás nem a legjobb módja annak, hogy a nők, a családanyák azonos feltételekkel felelhessenek a munkaerőpiaci helyzet, és az otthoni, a családi élet megváltozott kihívásaira. Helyzetükön csak úgy tudnak tudatosan és folyamatosan javítani, ha önmaguk tesznek ezért, de ehhez többféle képességüket, készségüket, illetve sok esetben a hozzáállásukat, attitüdjüket kell megváltoztatni, fejleszteni.

A cégem által kínált programok, tréningek ebben nyújtanak segítséget, azaz "odaadjuk nekik a hálót, hogy maguk halászhassanak", maguk dönthessenek; hogy a felelősséget vállalva, ne másra várva, alakítsák az életüket, karrierjüket. Ezáltal megnyitunk előttük eddig elzárt lehetőségeket, amiket kihasználva maguk javíthatnak saját sorsukon.

A programok során nagy fókuszt kap a női önismeret, önmenedzsment, önérvényesítés fejlesztése, a karrier és családi élet összeegyeztetése, illetve az atipikus foglalkoztatási lehetőségek, ezen belül kiemelten az önfoglalkoztatás, a vállalkozás, mint karrier lehetőség bemutatása.