Bárhol a világon

—   

Online tanácsadás-coaching-tréning

Külföldön tanulsz, vagy dolgozol és nem megoldható, hogy személyesen találkozzunk? 

Akkor az online tanácsadást, coachingot neked találták ki! Mindent ugyanúgy meg tudunk beszélni, mintha személyesen találkoznánk! Mostantól az otthonod kényelmében is igénybe veheted az életvezetési, vagy üzleti tanácsadást!

Coaching ahol akarod!

Az online coaching segítségével az asztalnál, az irodában, az otthonodban vagy az üzleti út során a  szállodai szobában tudok neked segíteni. Az online coaching ugyanolyan hatékony lehet, mint a személyes tanácsadás. Segítségével rendszeresen segíthetek, mindegy, hogy hol vagy éppen helyileg.

Az Online coaching praktikus!

Az online coaching gyakran egy meglévő coaching program vagy képzés kiegészítése. Hiszen nem tudsz mindig ideutazni, vagy esetleg csak rövid konzultációra van szükséged a későbbi lépések megtervezéséhez, az eredmények értékeléséhez, vagy hirtelen, gyors segítségre van szükséged.

Rugalmas coaching és tréning, amely megfelel a napirendednek!

Az online coaching segítségével nagyon praktikusan szervezheted a napi programodat!

Maga a tanácsadási, coaching folyamat és a módszerei nem változnak, csak az eszköz, a csatorna változik. Skype, telefon vagy egyéb távkapcsolati eszköz segítségével tudunk beszélgetni. 

Szeretnél többet megtudni az online tanácsadásról, coachingról? Kérlek lépj velem kapcsolatba. Természetesen megismerkedhetünk online is!

Külföldön élők számára

Mindegy, hogy milyen okból, vagy célból mentél külföldre dolgozni, élni. Az életed nagy problémái ott is meg fognak találni! Testi, lelki betegségek, párkapcsolati, családi problémák, stressz, munkahelyi gondok.... Ilyenkor jó, ha egy szakember segít neked megoldást találni, túllépni, túlélni a nehéz helyzeteket.  A külföldön munkát vállalóknak fokozott lelki megterhelésre is fel kell készülniük, amely az új környezetben érheti őket. A beilleszkedésnél nehézséget okozhatnak a nyelvi és a kulturális különbségek. Az új környezetben könnyen adódhatnak az elfogadottságukat megnehezítő félreértések is. 

Az első pár hónap optimista időszaka során minden szebbnek tűnik, aztán jön a mélypont, ilyenkor szinte csak a negatívumokat vesszük észre. Ilyenkor sokan legszívesebben azonnal csomagolnának, nagyon erősen jelentkezik a honvágy; az idegen ország szokásai, kultúrája megrémít, taszít minket. Ha túl éljük ezt az időszakot már reálisabban látunk. Ilyenkor már érzelmileg nem olyan megterhelő a külföldi lét, elkezdődik a beilleszkedés.

Természetesen nagy egyéni különbségek lehetnek ebben a folyamatban. Ez sok mindentől függhet: kor, nem, személyiség típus, párunk, családunk hozzáállása, munka- és életkörülmények...

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?