— Női vállalkozásindítási tréning —

A tréning célja, hogy a vállalkozó kedvű nőket olyan ismeretekkel, jártasságokkal, képességekkel vértezzük fel, amellyel sikeresen indíthatnak el egy otthonról is végezhető kezdő kisvállalkozást. További célunk, hogy a célcsoport tagjai megtalálhassák azokat a lehetőséget a munkahelyteremtésre, mely közben családjuktól sem szükséges távol maradniuk.

Csoportos, több részből álló kompetenciafejlesztés, amely nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is. Cél, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói készségeket, és átfogó ismereteket nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben - amilyen például a piackutatás, gazdasági számítások, üzleti terv készítés, marketing, tárgyalástechnika, kommunikációs és prezentációs készségeket, üzleti etikett-, másfelől pedig lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére is.

A tréning kimondottan a női vállalkozók igényeihez igazodó eszközökkel fejleszti a legfontosabb vállalkozói készségeket, és a képzésen túl szemléletformálással járul hozzá a résztvevők üzleti céljai eléréséhez.