— Nők, feleségek, anyák —


Nőként egyszerre sok szerepben kell helytállnunk. Nehéz mindezt egy személyben megvalósítani! 

Bár mindenhonnan azt halljuk, hogy átalakulóban a hagyományos családmodell és hogy a férfi-női szerepek változóban vannak, a mindennapokban ezt nem igazán érezzük!

Egyszerre kell feleségnek, háziasszonynak, barátnőnek, majd anyának lenni, miközben folyamatosan a munkahelyünkön, vagy a tanulmányainkban is helyt kell állni. "Multifunkcionális robotgépek" akarunk-e lenni, meg akarunk-e felelni mindegyik szerepmodellel kapcsolatban elvárt sztereotípiának, vagy kiválasztunk néhányat és azokban leszünk jók?

Ezek a szerepek legtöbbször teljesen más képességeket, értékeket, attitűdöt, kommunikációs- és viselkedési stílust kívánnak meg. A coachingban, és a kineziológiában ezeken a tipikusan női életciklusokhoz kapcsolódó problémákban dolgozunk együtt, tipikusan női módon, azaz több érzelemmel, több fecsegéssel, több megérzéssel....

Akkor is várlak, ha párkapcsolati, vagy családi problémáid vannak, ha úgy érzed, hogy a krízis elkerülhetetlen. De akkor is, ha hiszed, hogy javíthatsz még a dolgokon!

Azt gondolod, hogy anyának, feleségnek, háztartást vezetőnek lenni nem munka?

Gyere, ha a szűnni nem akaró problémák már betegségek formájában is megjelennek (menstruációs zavar, meddőség, elhízás, stb.), hiszen testünk működését az érzelmeink és az életmódunk is befolyásolja, de a jó hír, hogy ezeken tudunk változtatni!

Életünk egy harmadát a munkahelyünkön töltjük el, ezért nagyon fontos, hogyan, milyen tevékenységgel, milyen környezetben és milyen kollégák között vagyunk ezen idő alatt. Szeretünk-e nap, mint nap bemenni, értelmesnek, kreatívnak, kiteljesedettnek érezzük-e munkánkat, vagy "csak" azért tesszük, mert az hisszük, hogy nincs más lehetőségünk? Gyomorgörccsel, idegesen indulunk-e munkába, vagy alig várjuk, hogy a többiekkel megbeszélhessük a tegnap történteket? Szinte bujkálunk a főnök elől, vagy fel tudjuk-e vállalni a véleményünket, elképzeléseinket vele szemben is?

Várlak, ha önismereti, önértékelési nehézség, vagy a nőiességed elfogadásával, megélésével kapcsolatban van szükséged segítségre, ha az önérvényesítésedet szeretnéd fejleszteni otthon, illetve a munkahelyeden, akár egyéni coachingra, akár csoportos tréningre.