— Párkapcsolati tanácsadás, konfliktuskezelés —

Gyakran előfordul, hogy a pár hosszú időn keresztül szőnyeg alá söpri a problémákat. Nem tudják megbeszélni, megoldani a konfliktusokat, hallgatnak, vagy elbeszélnek egymás mellett.

Lehet, hogy több olyan területe is van a kapcsolatnak, (pl. pénzügyek, gyereknevelés, anyós), ami folyamatos veszekedéseket generál.

Ha egy párkapcsolat - házasság, együttélés - válságba kerül, nem törvényszerű, hogy váláshoz vezessen. Ha a felek még éreznek egymás iránt valamit, akkor érdemes megkísérelni a párkapcsolati tanácsadást.

Többféle technika felhasználásával kialakított egyéni módszerrel segítek javítani a válságban lévő párok helyzetén

A tanácsadás során felhasználom a coaching, asztrológia, kineziológia, rendszerállítás, stb. eszközkészletét.

Először külön-külön foglalkozom a pár tagjaival, így nyugodtan el tudják mondani a helyzetüket a saját nézőpontjukból, nem kell titkolózniuk, magyarázkodni egymás előtt. Őszintén és nyíltan beszélgethetünk az kialakult állapot okairól, az eddigi megtett megoldási lépésekről és azok sikereiről, kudarcairól, az egyéni és közös tervekről, jövőképükről.

Ezután folytatjuk hármasban a munkát további két alkalommal: Az a célunk, hogy a felek végre "beszélgessenek", sőt végre "hallják meg" azt amit a másik mond. A találkozások között házifeladatot is kapnak a felek.

A folyamat során a két fél megtanulhatja, hogyan vállalják fel igényeiket, hogyan kommunikáljanak nyíltabban, és elfogadóbban. Ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben maguk legyenek képesek megoldani konfliktusaikat. 


A Pártanácsadás lehet a megoldás, ha a kapcsolatod válságba került!

A jelenlegi helyzetre tekintettel, mostantól ONLINE IS!

Ne hagyd, hogy tönkre menjen a kapcsolatod a folytonos veszekedés, meg nem értés miatt! 

Sokszor ilyenkor szükségünk van arra, hogy valaki meghallgasson,  tanácsot adjon, empatikusan segítsen. Erre egy pártatlan szakember lehet a legjobb megoldás. Hívj, és beszéljük meg a részleteket!


Ha most novemberben belevágsz a párkapcsolati terápiába, kedvezményes áron teheted meg 

Ne hagyd ki ezt a  nagyszerű lehetőséget!

Így a négy alkalmas párkapcsolati tanácsadás, mediáció, most  50.000Ft helyett, csak

33.000.- Ft


Mihai Criste
Mihai Criste

Mit tegyél, ha a társad nem akar részt venni a tanácsadáson? 


Ha csak te vágnál bele a folyamatba  mert a társad hallani sem akar róla, akkor kezdj bele bátran egyedül! 

Így is tehetsz a kapcsolatodért! A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben elég a pár egyik tagjának elköteleződése, tenni akarása! Ha te magad változol, jobban leszel, és ezt az érzést hazaviszed, akkor törvényszerűen hatni fog a másikra félre is.

Kezdj bele, mert így is sokkal több eredményt érhetsz el,  mint ha senki sem tenne semmit. 

Sok sikert kívánok önmagadért és a kapcsolatodért végzett munkádért