- Párkapcsolati tréning az asztrológia segítségével -

Párkapcsolatban élőknek és szingliknek 


Jelenleg nem indul a tanfolyam!

Add meg az elérhetőségedet és jelezni fogok, ha újra indítjuk a tréninget!

— Párkapcsolati tanfolyam —

az Asztrológia segítségével

A kiscsoportos, online, asztrológiai alapú párkapcsolati tanfolyam három hónapig tart. Havonta a 2 alkalommal tartunk csoport találkozót, mely alkalommal elmondom az új anyagot, megbeszéljük a felmerült problémákat, visszajelzünk egymásnak a haladásunkról.

A tréning azért kiscsoportos, hogy mindenkire jusson elég idő és odafigyelés. A kiscsoportos módszer segít, hogy jobban megismerjük önmagunkat és a csapat többi tagját. Visszajelzést adjunk és kapjunk arról, hogy milyen benyomást, érzést keltünk másokban, illetve ők mibennünk.

Az online tréninghez bárhonnan csatlakozhatsz, csupán internetkapcsolatra és számítógépre, vagy okostelefonra van szükséged.

Ha most jelentkezel a tréningre, ajándékba megkapod a saját és a párod személyes horoszkóp elemzését és az összehasonlító horoszkópotokat. (szinasztria)!

Mi az amit a kurzus megvásárlásával kapni fogsz?

 • 6 modulos online kurzus
 • 6 előadás, elméleti tudás megosztása
 • 6 hanganyag + meditációs gyakorlatok
 • Korlátlan hozzáférés a kurzushoz, amikor időd engedi
 • A konzultációk között házi feladat
 • Facebook csoport
 • Ajándék - a személyes és a párod horoszkóp elemzést, pontosítással együtt


Érdekel a tréning!

— A Te címed —

- Hogyan folyik a program? -

A program 3 hónapig tart. Havonta 2 alkalommal online csoportos találkozón megbeszéljük a az új anyagot és együtt tanulunk.

- Alkalmazott módszerek -

 • Archetípusok meséi, mitológiája
 • 6 előadás az elméleti tudás megosztására
 • Meditáció, tánc, egyéb mozgás
 • Facebook csoportban egymás támogatása

Miben segíthet neked ez az asztrológiai párkapcsolati tréning?

 • Azonnal használható, gyakorlatias ismereteket ad.
 • Segít önmagunk megismerésében.
 • Egyszerű, érthető, könnyen feldolgozható tananyag, mely a személyes tudattalanban azonnal elkezd dolgozni és összekapcsolja a kollektív tudattalannal az archetípusok révén.
 • Megtudhatod milyen életfeladatot vállaltál.
 • Segít létrehozni magukban a testi-lelki-szellemi egységet, harmóniát.

 • Ezáltal segít a külvilággal, a környezetükkel is létrehozni az egységet.

 • A helyes önismereten alapuló önelfogadás, önbizalom nő

 • Az önmegvalósítási folyamat, valós motivációkkal a hétköznapokban beindul.

 • Segít a magánéletük rendezésében (kapcsolati konfliktusok, hivatás, munka, anyagiak)
 • Segít saját kezükbe venni és felnőtt módon vállalni a felelősséget a saját életükért.

Ez jól hangzik, szeretnék jelentkezni!

— A Te címed —

Amikor már ismered önmagadat, amikor tudod, hogy mit várhatsz el magadtól, mihez van tehetséged, akkor jönnek az igazi változások az életedben, különben csak a sötétben tapogatózol és még kiábrándultabb, szomorúbb leszel és értetlenül figyeled, hogy másnak miért működik, ami neked nem!

Az asztrológiai alapú önismeret kurzus segít megismerni és megérteni önmagadat és ez a tudás beépül az életedbe, megváltoztatja azt. Lassan, vagy gyorsan, az rajtad múlik, hogy mennyire használod ezt a tudást a jövőben

A kurzus tematikája

 1. Személyiség típus (Nap jegy, és a bolygók elemi és minőségi felosztása)
 2. A bennem rejlő nő (Hold, Vénusz)
 3. A bennem rejlő férfi (Nap, Mars)
 4. A bennem rejlő gyermek (Nap, Hold, Merkúr)
 5. Mit mutatok a külvilág felé, hogyan látnak mások engem (Ascendens)
 6. Sorsfeladatok (Jupiter, Szaturnusz)

- Miért az asztrológia alap? -

Az asztrológia egy olyan módszer, mely a képleted alapján valóban olyan tehetségeidet, lehetőségeidet mutatja meg, melyek segítségével az életed különböző területein motiválhatod, kiteljesítheted magadat.

Az asztrológia, több ezer éve, az önmegismerés egyik leghatékonyabb eszköze, mely lehetővé teszi, hogy személyesen kapcsolódjunk a belső lényünkhöz. Az asztrológia segítséget nyújt ahhoz, hogy mélyebben megértsük tudatos, vagy tudatalatt működő lényünket, energiánkat, és befolyásoljuk őket. Az asztrológia segít megértenünk életcélunkat és lehetőségeink teljességét, segít kilépnünk a komfortzónánkból, hogy felfedezhessük magunkat és a világunkat.

Az asztrológiai képletét - előtanulmányok nélkül - az emberek többségének nem könnyű megértenie. Ezért állítottam össze ezt az asztrológiai önismereti tréninget, mely tudatosabbá tesz, és ezáltal közelebb kerülsz ahhoz, hogy saját magad képes legyél irányítani az életedet és megszűnik az az érzésed, hogy csak sodródsz élettel tehetetlenül.

Online, de mégis csoportban!

Egyedül érzed magad? Nincs kivel megbeszélni a problémáidat?

Bizonytalan vagy, mert nem tudod kitől kérj segítséget?Végtelenül elkeserít, hogy nem tudsz elindulni, vagy haladni az utadon!

Együtt könnyebb!

A kiscsoptban a tréning alatt és után támogatjuk egymást!

Külön meghívó Férfiaknak! :-)

Általában az önismereti kurzusokra legnagyobb számban hölgyek szoktak jelentkezni, de nagyom örülünk, ha férfiként te is jelentkezel a csoportba. Így mind a két nem közösen megtapasztalhatja az archetípusok mind a két oldalát.

Mindegy, hogy nők, vagy férfiak vagyunk asztrológiai szempontból, mindannyian egyszerre hordozzuk magunkban a férfit és a nőt is, hiszen mindannyiunk horoszkópjában ott a Nap és a Mars, egy-egy bizonyos jegyben, amik a férfit, az apát személyesítik meg, és ugyanígy a Hold és a Vénusz, amely a képletben a nő és az anya megtestesítője. Ezt az ellentmondásosságot olykor nehéz elviselni.

Érdekel az asztrológiai önismereti tréning!

— Kinek való ez a program?—


A segítség házhoz jön!
A tréninget a saját számítógépeden vagy okostelefonodon végezheted el, az otthonodban, kényelmes körülmények között, interneten keresztül.


Ismerkedj meg velem!


Tóth Rita asztrológus, okleveles természetgyógyász, kineziológus, Életvezetési és üzleti tancsadó, coach és tréner vagyok.

Több, mint 20 éve kezdtem el foglalkozni önismerettel, önfejlesztéssel, hogy közelebb kerüljek döntéseimhez, céljaimhoz, és persze én is kerestem a miérteket.

Hamar rá kellett jönnöm, hogy "egyedül nem megy", mindenkinek szüksége van olyan szakértő segítőre, aki kíséri őt ezen az úton, illetve olyan módszerekre, technikákra, melyek használatával célba is tud érni.

Az életem valahogy magától úgy alakult, hogy nagyon hamar én lettem az a segítő, akit mások választottak maguknak, hogy ott legyek mellettük és támogassam őket a változás és a fejlődés folyamatában.

A sok éves tapasztalatommal és a sok száz órás tanácsadói és tréneri gyakorlatommal abban tudok segítséget nyújtani neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást céljaid eléréséhez és életminőséged javítása érdekében.

Az önismereti tréning ára: 45.000.- Ft

Havi részletfizetés lehetséges: 15.000.- Ft/ három hónap alatt

Egyösszegű fizetés esetén: 35.000.- Ft

Nincs mindenkinek lehetősége személyesen eljönni egy 6 alkalomból álló önismereti folyamatra, de most egyedülálló lehetőség nyílik számodra, hogy az asztrológia és a csapat segítségével, inspiráló feladatokon keresztül, végre valóban megismerd önmagadat és a párodat és a köztetek működő energiákat.


A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél? Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített neked!

Jelentkezni folyamatosan lehetséges!

Jelentkezem

- Nem ajánlom a programot, ha -

 • Ha úgy érzed, hogy nem rajtad múlik hova jutsz el, nem tudod alakítani a sorsodat és a lehetőségeidet, nem vállalsz felelősséget magadért és a kapcsolatodért

 • Nem szeretsz csoportban együtt dolgozni, tanulni. Akkor inkább a személyes tanácsadást ajánlom Neked!

- A tréning helye -

Online tréning, bármikor, bárhonnan el tudod végezni.

A tréninget a saját számítógépeden vagy okostelefonodon végezheted el az otthonodban, kényelmes körülmények között, interneten keresztül.

A sima tréning alkalmakkal ellentétben nem kell személyesen elutaznod ebben a különleges időszakban, mégis személyre szabott segítséget kapsz.

Teljes elégedettségi garancia!

Kezdd el nyugodtan a tréninget, és ha a tréning teljes elvégzése után úgy érzed, hogy az nem volt hasznos vagy nem érte meg, úgy e-mailben történt jelzésed után visszafizetjük Neked a tréning teljes árát. Ha tehát úgy érzed, hogy nem kaptál annyit a tréningtől, mint amire számítottál, nem veszíted el az árát, nyugodt szívvel jelentkezhetsz a tréningre.

Ha bármilyen kérdésed van, a következő elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot!  

Tóth Rita

+36-30-2355-550

sikerkalauzom@gmail.com

Jelentkezem a tanfolyamra?