— Időpontért keress meg bizalommal!   —

Tóth Rita 

Szent István király u. 5., 9700 Szombathely

+36-30-2355-550

sikerkalauzom@gmail.com

— Rólam —

Te is sze­ret­nél sikeres éle­tet élni? Tudod, hogy számodra itt és most mi a legfontosabb cél? És azt hogy hogyan érheted el azt? Van valaki, aki elkísér ezen az úton?

Változnál, változtatnál, de nem látod, merre, hogyan indulj el, vagy elakadtál?

A sikeres, teljes élethez vezető utat bejárom veled együtt, de egy dolgot kérek tőled! Döntsd el, határozd el magad, hogy tudsz és fogsz is változni és hajlandó vagy ezért tenni is!

Hiszek abban, hogy a saját uta­don járva az éle­ted olyan bol­dog, sikeres és kitel­je­se­dett lehet, amire min­dig is vágy­tál!

Tóth Rita marketing közgazdász, asztrológus, okleveles természetgyógyász, kineziológus, Life & Business Coach, és mediátor vagyok. 

Közel 30 éves egyéni és társas vállalkozói tapasztalatom van a vendéglátás, kereskedelem és szolgáltató ipari szektorban. Továbbá multinacionális környezetben és franchise rendszerű cégeknél is dolgoztam vezetői, középvezetői pozícióban.

Mindeközben elkezdtem foglalkozni önismerettel, önfejlesztéssel, hogy közelebb kerüljek döntéseimhez, céljaimhoz, és persze én is kerestem a miérteket.

Hamar rá kellett jönnöm, hogy "egyedül nem megy", mindenkinek szüksége van olyan szakértő segítőre, aki kíséri őt ezen az úton, illetve olyan módszerekre, technikákra, melyek használatával célba is tud érni.

Kezdetben, a természetgyógyászatban, és egyéb alternatív módszerekben merültem el, tanultam, tanfolyamokat végeztem el. (Reiki, Agykontroll, Fitoterápia, Kineziológia, Bach-virágterápia, Asztrológia, Kérdő asztrológia, Jóga, Metafizikai speciális tréner és terapeuta).

Az életem valahogy magától úgy alakult, hogy nagyon hamar én lettem az a segítő, akit mások választottak maguknak, hogy ott legyek mellettük és támogassam őket a változás és a fejlődés folyamatában. 

Úgy éreztem, hogy ha a munkám során mindenkinek a számára legmegfelelőbb módszerrel szeretnék segíteni, akkor bővítenem és ötvöznöm kell a különböző pszichológiai, természetgyógyászati, relaxációs ismereteimet és ezért elvégeztem az ontológiai alapú Life és Business Coach és Mediátor képzést.

Természetgyógyászként és Coach-ként abban tudok segítséget nyújtani neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást céljaid eléréséhez és életminőséged javítása érdekében.

Ott leszek veled, amikor találkozol önmagaddal és igazi céljaiddal. Támogatlak, amikor felvértezed magad belső erőforrásaiddal és elindulsz egyéni utadon. Figyelmemmel, sokszínű eszköztárammal és jelenlétemmel támogatlak az utad során.

Segítek Neked, hogy ismerd fel a saját álmaidat, vágyaidat, céljaidat és saját életfeladatodat! Higgy magadban és hozd ki magadból a maximumot és vidd sikerre dolgaidat! Szabadulj meg a téged korlátozó hiedelmektől, szokásoktól! Találd meg saját belső erőforrásaidat, ismerd fel lehetőségeidet és tanuld meg kiaknázni azokat! Koncentrálj a saját céljaidra és érd el őket!

Az egyéni tanácsadások mellett, a csoport erejét felhasználva szervezek csoportos tréningeket és workshopokat is.

Szeretettel várlak Téged is, ha úgy érzed, hogy életed egy pontján elakadtál, és szeretnél ezen változtatni és szívesen továbblépnél!

Ne aggódj! Nem vagy egyedül!

Kategóriák