— Személyes életcél, spirituális küldetés —

Önelfogadás, önbizalom, életcél, spiritualitás

Tudod-e, hogy ki vagy? Tudod-e, hogy mit miért teszel? Tudod-e, hogy hogyan érzel? Tudod-e kívülről nézni önmagadat? Tudod-e, hogy milyen történeteket alkottál magadról? Akarsz-e megváltozni? Akarsz és tudsz ezekről a kérdésekről beszélgetni?

Kinek az életét éled? Neked ki mondta meg, hogy hogyan kellene élned az életedet, hogy teljes értékű, sikeres és hasznos tagja lehess a társadalomnak? A szüleid, az iskola, a barátaid, a párod, a kollégáid? Sok-sok vélemény, szabály, követelmény és tanács! Melyikre hallgass?

Ki az a számodra fontos személy, akinek a megbecsülését, elismerését szeretnéd kivívni, vagy a büntetést elkerülni? Kinek az elvárásait követed és kinek akarsz megfelelni? Pedig csakis te magad tudhatod, hogy mi a legmegfelelőbb számodra.

Te is úgy érzed, hogy nem teheted azt, amit tenni szeretnél, nem lehetsz az, aki, és ami lenni szeretnél mindaddig, amíg bizonyos feladatokat el nem végzel, amíg bizonyos követelményeknek, elvárásoknak, szabályoknak maradéktalanul eleget nem tettél?

Önelfogadás, önbecsülés, önszeretet? ...vagy állandó belső monológ arról, hogy milyen nem vagy és mit nem csináltál jól?

Milyen történeteid, hiedelmeid vannak magaddal kapcsolatban, amik alattomos csapdaként, az utadban állnak és megakadályozzák, hogy sikeres légy az életed különböző területein?

Vannak olyan spirituális élményeid, amelyeket nem mersz megosztani senkivel, nehogy "másnak", vagy őrültnek nézzenek?

Akarod-e megtanulni, hogy a negatív érzelmeidet, a haragod, a félelmeidet, frusztrációdat, szorongásodat, kisebbrendűségi érzésedet hogyan tudod feloldani? Akarsz-e szembesülni a hibáiddal és tanulni belőlük?

Változtassuk őket fejlődési feladattá! 

Ismerjük fel, hogy felelősek vagyunk tetteinkért, választásainkért, céljaink eléréséért és értékeinkért. A valódi önbecsülés nem ajándék, hanem kitartó önfejlesztő munka eredménye! Megtanulhatod, hogy hogyan figyeld és érzékeld a saját viselkedésedet, tudatosítjuk a szokásaidat és programjaidat. Majd megváltoztatjuk a korlátozó magatartás mintáidat és új viselkedésmódokat fejlesztünk ki, mellyel képes leszel új célok, új jövő kialakítására.

Gyere és személyiséged fejlesztésével, pozitív énképed kialakításával, kreatív energiáid felszabadításával egy boldogabb, teljesebb életet élhetsz. Várlak, akár egyéni coachingra, akár csoportos tréningre ebben a témában is.