— Szinasztria —

Mi a szinasztria és hogyan működik?

A szinasztria két ember születési diagramját hasonlítja össze és így megláthatjuk, hogy hogyan működnek együtt egy kapcsolatba egymással. Ez segíthet az emberek közötti pozitív kapcsolódások kialakításában, és a konfliktusok és félreértések minimalizálásában is.

Az asztrológia egyik leggyakoribb alkalmazása az emberek közötti kapcsolatok milyenségének meghatározására irányulú kapcsolati asztrológia, azaz szinasztria. Az elemzések során igyekszünk segíteni a hozzánk forduló embereknek abban, hogy jobban kijöjjenek egymással, jobb legyen a kapcsolatuk. 

A szinasztria a frissen induló kapcsolatoknál éppúgy segítség lehet, mint a problémás viszonyok rendezésénél.

A teljes szinasztria elemzés mind a két ember teljes horoszkópját figyelembe veszi.

Mielőtt nekikezdünk a közös elemzésnek, fontos megismernünk, megértenünk a személyes képlet értelmezésének alapjait. Minden ember nagyon sokszínű, sokoldalú, és ezt a személyes horoszkópunk is visszatükrözi.

Először meg kell ismernünk önmagunkat és párunkat külön-külön.

  • Mielőtt meghatározhatnánk, hogyan fognak a partnerek egymáshoz viszonyulni, meg kell értenünk önmagunkat és a partnerünket, mint egyéneket. Sok olyan dolog van a saját születési diagramban és persze a másik félében is, amelyek értékes információkat, előrejelzéseket adnak a kapcsolatotokról

Majd a bolygók, házak és fényszögek segítségével feltérképezzük, hogy a képleteik hogyan működnek együtt egymással

  • Melyik házakba esnek az egyes ember bolygói a másik diagramjában?
  • Hogyan aktiválja a bolygó az adott házhoz kapcsolódó témákat?
  • Milyen fényszögeket vetnek egymáshoz a bolygók, és a képlet egyéb pontjaihoz?

Az asztrológia alapfeltevése, hogy a születési diagram az ember életének különböző területeit, motivációit, lehetőségeit tükrözi, beleértve a jellemére vagy pszichéjére vonatkozó információkat . A kapcsolati horoszkóp, a szinasztria, a natális asztrológia kiterjesztése, mely szerint két egyén születési képletének elemzése, összehasonlítása segítségével a kapcsolatukban felmerülő dinamikát azonosíthatjuk.

Mit segíthet a szinasztria?

  • Segít a jobb, megértőbb, elfogadóbb, azaz boldogabb kapcsolatok kialakításában
  • Segít jobban megérteni magunkat, a bennünk rejlő érzéseket, vágyakat, motivációkat, dinamikát
  • Jobban megérhetjük, hogy miért jövünk ki könnyen néhány emberrel, mással meg nem?
  • Miért tudunk kommunikálni néhány emberrel nagyon könnyedén, természetesen; másokkal pedig nem értjük meg egymást?
  • Sokszor az életünkben véletlenszerűen kialakuló helyzetek, körülmények feltárulnak és mintákká rendeződnek. (pl. miért csal meg engem minden párom?)

A régi mondás, amely szerint az ellentéteket vonzzák egymást, néha szó szerint igaz és a fényszögek vizsgálata során láthatjuk is a szinasztriában. Ezek a jelek mutatják, hogy a kapcsolatban több a feszültség, izgalom és a szenvedély, mely a kapcsolat elején ellenállhatatlanul vonzza a másik felet, de hogy hosszútávon hogyan tudnak összeférni?- ebben tud segíteni a szinasztriai elemzés

Ha bármilyen kérdésed van, írj, vagy hívj a +36-30-2355-550 számon! 

Várom a jelentkezésedet!