— AstroCoaching Online —

Az AstroCoaching egy nagyon hatékony módszer, mely lehetővé teszi, hogy megismerd és megértsd saját magadat minden tulajdonságoddal együtt. Felhívja a figyelmet az erősségeidre és a gyengeségeidre (fizikailag, lelkileg), és ezáltal segít a személyiségfejlődés, önmegvalósítás területén. 

Az astrocoach feladata, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sorsunkat - bizonyos határokon belül - képesek vagyunk befolyásolni és ehhez mindenkinek más és más adottságai, lehetőségei vannak.

Ezen kívül a hozzánk fordulóknak - akik általában valamilyen konkrét problémával keresnek meg minket - segít abban, hogy jobban megismerhessék saját magukat, a képességeiket, lehetőségeiket. Az önelfogadás, a saját út megértése azzal jár, hogy megértsük, hogy mindaz, ami velük történik, annak oka van, és ez az ok legtöbbször önmagunkban keresendő.

Mikor lehet szükséged az AstroCoachingra?

 • Kíváncsi vagy arra, ki is vagy és milyen lehetőségek rejlenek benned és kivé válhatsz? Keresed önmagadat, a helyedet a világban?
 • Több értelmet és belső kiteljesedést szeretnél? Tudatosabb életet akarsz élni, és megtapasztalni, milyen érzés, amikor kreativitásod és az életenergiád áramlik?
 • Késztetést érzel arra, hogy valamit megváltoztass az életében, de nem mered vagy nem tudod hogyan kezdj neki?
 • Gyakran érzed magad csalódottnak és elégedetlennek - munkádban, pároddal, gyermekeiddel, barátaiddal, pénzügyeiddel kapcsolatban?
 • Folyamatosa tehetetlennek, csalódottnak vagy depressziósnak érzed magad? Az a benyomásod, hogy nem vagy a saját életed ura?

Az AstroCoaching egy nagyon hatékonyabb módszer, mely lehetővé teszi, hogy megismerd és megértsd saját magadat minden tulajdonságoddal együtt. Felhívja a figyelmet az erősségeidre és a gyengeségeidre (fizikailag, lelkileg), és ezáltal segít a személyiségfejlődés, önmegvalósítás területén. 

 • Továbbá segít,z életminőség és az anyagi helyzet javításában 
 • A kapcsolatai problémáink  megértésében, javításában (akár párkapcsolati, akár szülőkkel, gyerekekkel, munkatársakkal, főnökkel kapcsolatos problémák esetén)
 • Karrier kérdésekben (pályaválasztás, vezetői kinevezés, átlépzés, karrier váltás, stb)
 • A félelmek, fóbiák, traumák feldolgozásában
 • A testi, lelki betegségek megértését, a gyógyulás támogatását
 • A korlátozó hiadelmek felismerésében és kiküszöbölésében (Pl.: én mindig elakadok, mindig ugyanazokat a köröket futom, nem vagyok elég jó, nekem soha sem sikerül semmi, engem mindig átvágnak, stb...)

Ha nem csak rálátást szeretnél az életedre, problémádra, hanem jobban meg akarod érteni önmagadat, a körülményeidet és a változás megvalósításban is szeretnéd, ha támogatnálak, akár az életed több területen is, akkor hívj a 06/30/235-55-50-es számon és már kezdhetjük is a munkát!

AstroCoaching tanácsadás

Egy alkalmas Asztrológiai jellem, temperamentum elemzés a hozott kérdés, probléma tükrében. A következő lépések megtervezése, feladatok meghatározása. 90 perc  (online, vagy személyes)

10.000 Ft

Kapcsolati tanácsadás

Kapcsolati tanácsadás 1 alkalmas asztrológiai elemzés bármilyen problémás kapcsolat feltárása,, megoldása. (Párkapcsolat, szülő-gyermek, főnök-beosztott, munkatársi, stb.). 1x90 perc (online, vagy személyes)

15.000 Ft

Párkapcsolati tanácsadás AstroCoachinggal 4 alkalom

Párkapcsolati tanácsadás 4 alkalmas AstroCoachinggal támogatott. Először külön-külön asztrológiai elemzés (kapcsolatok, szerelem, szexualitás, gyerekek, további célok, felmerült problémák tükrében). Majd 2 alkalommal közös beszélgetés-mediáció 4 x90 perc (online, vagy személyes)

50.000 Ft

Dimenzio horoszkóp navigáció 1 személyes

Dimenzio horoszkóp navigáció Vezetett csoportos problémamegoldó, fejlesztő játék-munka. A Kérdező által hozott probléma elemzése az asztrológia képlet térbeli megjelenítésével és a bolygók, állatövi jegyek megszemélyesítésével, a köztük lévő kapcsolatok (fényszögek) érzékelésével. Alkalmazott módszerek: vizualizáció, meditáció, szomatikus érzékszervi munka, pszichodráma, kapcsolatfelvétel archetípusokkal, stb...

16.000 Ft