— Újévi akciós ajánlat

Nem kellenek folyton új álmok, ha a régieket sem tudtad megvalósítani! Idén válassz más utat! Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád ebben az évben az életed különböző területein és hogyan tudod a legjobban megvalósítani önmagadat? Akkor neked ajánlom az AstroCoachingot!

Az AstroCoaching egy nagyon hatékony módszer, mely lehetővé teszi, hogy megismerd és megértsd saját magadat minden tulajdonságoddal együtt. Felhívja a figyelmet az erősségeidre és a gyengeségeidre (fizikailag, lelkileg), és ezáltal segít a személyiségfejlődés, önmegvalósítás területén.

Az astrocoach feladata, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sorsunkat - bizonyos határokon belül - képesek vagyunk befolyásolni és ehhez mindenkinek más és más adottságai, lehetőségei vannak.

Ezen kívül a hozzánk fordulóknak - akik általában valamilyen konkrét problémával keresnek meg minket - segít abban, hogy jobban megismerhessék saját magukat, a képességeiket, lehetőségeiket. Az önelfogadás, a saját út megértése azzal jár, hogy megértsük, hogy mindaz, ami velük történik, annak oka van, és ez az ok legtöbbször önmagunkban keresendő.

Mikor lehet szükséged az AstroCoachingra?

  • Kíváncsi vagy arra, ki is vagy és milyen lehetőségek rejlenek benned és kivé válhatsz? Keresed önmagadat, a helyedet a világban?
  • Több értelmet és belső kiteljesedést szeretnél? Tudatosabb életet akarsz élni, és megtapasztalni, milyen érzés, amikor kreativitásod és az életenergiád áramlik?
  • Késztetést érzel arra, hogy valamit megváltoztass az életében, de nem mered vagy nem tudod hogyan kezdj neki?
  • Gyakran érzed magad csalódottnak és elégedetlennek - munkádban, pároddal, gyermekeiddel, barátaiddal, pénzügyeiddel kapcsolatban?
  • Folyamatosa tehetetlennek, csalódottnak vagy depressziósnak érzed magad? Az a benyomásod, hogy nem vagy a saját életed ura?

Az AstroCoaching egy nagyon hatékonyabb módszer, mely lehetővé teszi, hogy megismerd és megértsd saját magadat minden tulajdonságoddal együtt. Felhívja a figyelmet az erősségeidre és a gyengeségeidre (fizikailag, lelkileg), és ezáltal segít a személyiségfejlődés, önmegvalósítás területén. Továbbá segít,

  • Az életminőség és az anyagi helyzet javításában
  • a félelmek, fóbiák, traumák feldolgozásában
  • A kapcsolataink megértését, javítását (akár párkapcsolati, akár szülőkkel, gyerekekkel, munkatársakkal, főnökkel kapcsolatos problémák esetén)
  • a testi, lelki betegségek megértését, a gyógyulás támogatását
  • A korlátozó hiadelmek felismerésében és kiküszöbölésében (Pl.: én mindig elakadok, mindig ugyanazokat a köröket futom, nem vagyok elég jó, nekem soha sem sikerül semmi, engem mindig átvágnak, stb...)

Ha nem csak rálátást szeretnél az életedre, problémádra, hanem jobban meg akarod érteni önmagadat, a körülményeidet és a változás megvalósításban is szeretnéd, ha támogatnálak, akár az életed több területen is, akkor hívj a 06/30/235-55-50-es számon és már kezdhetjük is a munkát!


2021 januári kedvezményes ajánlat:

Kedvezményes három alkalmas személyes, vagy online konzultáció 21.000.-

3X90 perces személyes, vagy online konzultáció (Egyeztetés szerint: Messenger, Zoom, M.Teams, Skype)