— Vállalkozói 1x1 

Tréning induló és működő vállalkozóknak 

A gyakorlatban azonnal használható tanácsokat kapsz, melyeket forintokra válthatsz. Segítenek téged a vállalkozásod elindításában, vagy az eredményes működtetésben. Az elméleti tudnivalók mellett a résztvevők konkrét esetein keresztül sok gyakorlati kérdést is feldolgozunk együtt.

Magam is régóta vagyok vállalkozó és már nagyon sok vállalkozóval dolgoztam együtt és adtam át nekik tudásomat. Tudom, hogy milyen problémáid vannak induláskor, és a folyamatos működés közben, így nem csak a problémákról, hanem a megoldásról is tudunk beszélni.

A sikeres vállalkozók sem okosabbak, mint te, csak megtanultak néhány módszert, amiket következetesen alkalmaznak. Ezekről a módszerekről, technikákról lesz szó a tréningen!

Legfőbb témáink: vállalkozási ötlet tesztelése, vállalkozásalapítás, üzleti modell és üzleti terv készítés, piackutatás, marketing, azaz alapvető vállalkozói és üzleti ismeretek, kiegészítve a vezetési, menedzsment módszerekkel. Továbbá beszélünk még a vállalkozói személyiségről, a motivációról, és a stressz kezelésről.

Ha működő vállalkozásod van, ezen a képzésen akkor is sok hasznos információt és megoldást ismerhetsz meg!

A tréning eredményeképpen:

  • Megtanulod a stratégia és a tervezés fontosságát, így felkészültebb leszel, mint a konkurenciád.
  • Kritikus pontok felismerését és kezelését.
  • Begyakorolod, hogy hogyan gazdálkodj az erőforrásaiddal.
  • Fejlődni fog az üzleti, és vállalkozói képességed.
  • Megtudod, mitől leszel sikeres és felkészült vállalkozó.

Plusz hozadéka a tréningnek, hogy kapcsolatokat építhetsz, társakra-, beszállítókra-, vevőkre találhatsz

A tudomány már sok mindent megfejtett, neked már csak alkalmaznod kell. Csak használd, alkalmazd ezt a tudást és a felszabaduló időt fordítsd az üzleted építésére!

A regisztrációhoz kattints ide!