— Vállalkozók —

A vállalkozói lét nem egyszerű, sőt, olyan kihívásokkal állít szembe, amiket elkerülhetnél, ha egy cégnél, az íróasztal mellett ücsörögsz. Hogy mégis miért csinálod?

  • Az üzleti stratégiával kapcsolatban nincs kitől visszajelzést kérned? 
  • Bővülni és növekedni szeretnél? Új piacokat és célcsoportokat akarsz elérni, de még nem tudod, hogy hogyan?
  • Mersz-e kockáztatni, azonnali döntést hozni bizonytalan helyzetekben? Tudod-e motiválni saját magadat? Tudsz-e saját főnököd lenni, mert itt nem áll senki mögötted ostorral, hogy a napi munkafeladatok elvégzését sürgesse?
  • Munkatársaid előtt szeretnél kompetensebb vezetőként feltűnni, amihez segítségre van szükséged?

Ha magadra ismersz az alábbiak alapján, akkor keress meg, hiszen van miről beszélnünk! Sokéves vállalkozói, cégvezető tapasztalatommal, tréneri, tanácsadói eszköztárammal segítek neked, hogy sikeres lehess!

...és ha vállalkozó nő vagy, még van kérdésem: Tudod-e, hogy miért szeretnél vállalkozni? Valami probléma elől menekülsz, amivel nem akarsz szembesülni? (Ugye nem párkapcsolati probléma, munkahelyi kiégés, rossz főnök miatt menekülsz?) Tudsz-e prioritásokat felállítani, elválasztani a családi feladatokat a munkától? Hogyan fogsz gazdálkodni az időddel, hisz egy nap neked is csak 24 óra?

Igaz, hogy egy férfi általában határozottabb, büszkébb, bátrabb, könnyebben vállal kockázatot, de ha a választott szakterületeden jól képzett vagy, magas szintű szakmai tudással rendelkezel, és naponta fejleszted tudásodat, képességeidet; akkor magabiztos, egyenrangú partner lehetsz a vállalkozói világban is.