— Válság, elakadás, újrakezdés —

Újrakezdeni a nehéz élethelyzetek után, nem könnyű, legyen bár munka, kapcsolati probléma, költözés, gyermek, válás, betegség, műtét, gyász a probléma oka.

A megváltozott élethelyzetben sokan érzik úgy, hogy minden összeomlott körülöttük. Ilyenkor gondolkodásukat, tetteiket a félelem irányítja, krízist, válságot élnek át, de olyan is akad, aki csak bizonytalanná válik, és nehezen tudja meghozni a döntést, fél a változástól.

Ilyen esetekben a külső segítség lehetővé teszi a történések megértését, és segít a döntéshez szükséges információk értékelésében, a kezdő lépés meglépésében, és az újra elindulásban, hiszen egy ilyen válság a személyes fejlődés kezdete is lehet. 

Lehet, hogy a múltunkkal kell szembe néznünk, vagy új életcélokat kell állítani, akár a kapcsolatainkkal, akár tanulmányainkkal, munkánkkal, karrierünkkel kapcsolatban, vagy csak nem találod a helyed, úgy érzed megrekedtél, nem vagy tisztában a képességeiddel, erősségeiddel? Vagy döntési helyzetbe kerültél, de képtelen vagy elhatározni magadat?

Ebben a témában egyéni vagy csoportos coachingra, tréningre is van lehetőség, hiszen a többiek megélt tapasztalata, a hasonló helyzetek nehézsége, fájdalma,  és a csapaton belüli együttműködés erősíti a megküzdési, újra kezdési hajlandóságot.