— Wellness coaching —

A Wellness kifejezés egy olyan életformát takar, ahol a szellemi, lelki és a társadalmi harmónia megteremtése elengedhetetlen a testi fittség mellett. Célja egy olyan életmód kialakítása, melyet fizikai és lelki kiegyensúlyozottság jellemez.

A wellness coaching ezt folyamatot támogatja, így az egészséged javításával, pozitív énképed kialakításával, az életöröm és a teljesítőképességed fokozásával foglalkozik.

Együtt dolgozunk, hogy sikerüljön az életmódváltásod. Az együtt kialakított pozitív és tudatos életszemléleted segítségével valósítjuk meg a tartós viselkedésváltozást, mely az életed minden területére kihat. Ennek része az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, az ideális testsúly kialakítása és megtartása, a rendszeres stresszkezelés, relaxáció, szépségápolás, a környezettudatos, természetközeli életmód, továbbá a káros szenvedélyek, élvezeti cikkek, függőséget okozó szerek kerülése.

Segítségemmel megkeressük azon technikákat melyek elsajátítása és alkalmazása segít, hogy megtaláld saját erőforrásaidat és tartósan támogat egy új magatartásforma kialakításában. Segít megelőzni és kezelni a stressz és a kiégés hatásait, miközben lelki feltöltődést eredményez, ezáltal a mindennapjaidban, a munkahelyeden, a párod-, és családod körében kiegyensúlyozottabb, aktívabb, koncentráltabb leszel és ezáltal sikeresebben tudod megvalósítani önmagadat és a céljaidat.